Big_loader_ajax

Nominace na cenu Gratias Tibi běží do konce května!

19.04.2024

Mám tu čest již několikátým rokem poskytovat záštitu ceně Gratias Tibi. Ta vyzdvihuje příběhy mladých lidí, kteří aktivně mění věci kolem sebe k lepšímu. Znáte někoho takového nebo jste to dokonce přímo vy? Přihlašte tento projekt do 30. dubna skrze přihlašovací formulář níže. Bližší informace také najdete na www.gratiastibi.cz.

Nominovat můžete aktivní mladé lidi od věku základní školy až do 30 let, kteří se rozhodli měnit své okolí k lepšímu, pomáhat, okrašlovat, uklízet, vyvíjet, zlepšovat. Může se jednat o skupiny nebo o jednotlivce. Nominovat lze přes jednoduchý on-line formulář. Uzávěrka nominací je 30. dubna 2024.

Odborná porota i veřejnost následně vyberou vítěze každé kategorie, kteří obdrží cenu na slavnostním předávání v září. Součástí výhry je i studijní zahraniční cesta a vzdělávací kurz dle vlastního výběru. I v letošním roce bude udělena cena za nejlepší environmentální projekt a zvláštní uznání Člověka v tísni za prosazování lidských práv, demokracie a nenásilného řešení politických konfliktů v některé ze zemí, kde organizace pomáhá.

Projekty lze nominovat ve třech kategoriích Základní škola, Střední škola, Mladí lidé do 30 let. Přehled všech doposud nominovaných projektů na rok 2024 najdete zde

Zdroj : www.gratiastibi.cz