Big_loader_ajax

UKONČENO: Hledám spolupracovníka – spolupracovnici do našeho týmu v Evropském parlamentu

20.11.2015

Pro posílení naší kapacity zejména pro práci ve výboru ECON (Hospodářský a měnový výbor) hledám člověka se slušnou mírou expertízy pro tuto agendu (s adekvátním vzděláním).
Pro posílení naší kapacity zejména pro práci ve výboru ECON (Hospodářský a měnový výbor) hledám spolupracovníka se slušnou mírou expertízy pro tuto agendu (s adekvátním vzděláním). Zájem o další oblasti, kterými se zabývám, tedy energetiku, technologie či budoucnost dopravy, je výhodou. Potřebná je alespoň určitá míra souladu s hodnotovou orientací naší skupiny v EP (neřku-li mou ☺). A výhodou je zájem i o politickou část naší práce.
 
Je možné nastavení kontraktu vycházející z nasazení odpovídajícímu de facto plnému úvazku. Pracovním místem je zejména Brusel (jiné možnosti nejsou vyloučeny). Nutná je schopnost práce v angličtině (uchazeč nemusí být český občan a mluvit česky), samostatnost, odpovědnost a skutečný zájem o to, co práce obnáší.
 
Nejedná se o podpůrnou administrativní agendu (která je také důležitá a náročná), ale o odbornou spolupráci na agendě našeho klíčového výboru. Překvalifikovanost (odborná, karierní) vzhledem k pozici asistenta poslance v Evropském parlamentu není výhodou. Předpokládáme na začátku několikaměsíční zkušební období, poté může být smlouva postupně prodlužována (maximálně do délky mandátu). Termín nástupu je flexibilní, ale pokud možno brzký.
 
Máte-li zájem a potřebujete-li vědět více, směrujte prosím dotazy na mail ludek.niedermayer@top09.cz.
 
Pokud se chcete o pozici ucházet, zašlete prosím podrobný životopis a motivační dopis co nejdříve, ne později než do 10.12.2015 na stejný mail.
 
 
Autor článku : Luděk Niedermayer