Big_loader_ajax

Diskusní panel Občan a stát

28.08.2020

10. září od 13:00 hod. - kino Aero Praha - pořádá Centrum Paraple, o. p. s. S účastní Luďka Niedermayera.

Diskusi osobností ke společensky důležitým tématům a veřejně prospěšným aktivitám povede Nora Fridrichová.

Program:

13:00 – Zahájení

13:15 – 14:15 – 1. blok: Aktivní občan a stát Diskuse zástupců neziskových organizací. Diskutují: Robert Basch, Klára Laurenčíková, David Lukeš, Petr Třešňák

14:30 – 15:30 – 2. blok: Úloha lídrů ve společnosti Diskutují: Dana Drábová, gen. Petr Pavel, David Smoljak, Luděk Niedermayer.

15:45 – 16:45 – 3. blok: Kultivace veřejného prostoru prostřednictvím médií a vzdělávání Diskutují: Robert Čásenský, Petr Herian, Silvie Lauder, Petr Šimíček.

Přijďte nebo sledujte na internetu. Více na www.paraple.cz, vstupenky na www.kinoaero.cz.

 

Centrum Paraple je nezisková obecně prospěšná společnost, jejím úkolem je pomáhat lidem s poškozením míchy najít znovu smysl, cíle a vytvořit si podmínky pro další život podle svých potřeb a přání. Jsme přesvědčeni, že naši klienti i ostatní občané mohou a mají sami aktivně ovlivňovat svůj život, svou přítomnost a budoucnost. Ten, kdo ponechává řešení svých problémů a životních podmínek pouze na druhých, nevyužívá právo kontrolovat a ovlivňovat je, postupně o svá práva přichází. To se netýká jen lidí na vozíku, ale nás všech. Ke svému rozhodování potřebujeme informace a názory odborníků, proto jsme připravili tento diskusní panel. Děkujeme všem, kteří se na něm podílejí, i těm, kteří ho budou sledovat.

Centrum Paraple

Autor článku : PhDr. Alena Kábrtová, koordinátor projektu
Zdroj : Centrum Paraple