Big_loader_ajax

Víkendové setkání s Luďkem Niedermayerem

02.10.2015

Je Evropská unie opravdu daleko? Tuto i další otázky si budeme klást na víkendovém setkání s europoslancem Luďkem Niedermayerem, na které Vás zveme od 23. do 25. 10. 2015 do Boskovic do hotelu Pod Zámkem. Setkání je určeno pro mladé lidi ve věku od 18 do 35 let, které zajímá, co pro nás Evropská unie znamená, a co pro ostatní Evropany představujeme my. Akci pořádáme za podpory naší skupiny v Evropském parlamentu, EPP Group.

 

Cílem setkání je přiblížit fungování Evropského parlamentu a Evropské lidové strany, stejně jako diskutovat její vliv a povědomí lidí o ní v České republice. O těchto a mnoha jiných tématech se budeme bavit v neformálním prostředí s politiky i odborníky. Svou účast už potvrdili například poslanec Jiří Koubek, teplický radní Dominik Feri nebo Karel Strachota z Člověka v tísni, který s sobotu povede blok o tématu, rezonujícím v EP - o současné ruské propagandě. Prezentovány budou poprvé i výsledky námi zadaného průzkumu Focus na téma vztahu našich občanů a unie. 

Podrobnější informace o programu, který bude zahrnovat diskuse či simulaci rozhodování v Evropském parlamentu, stejně jako seznámení se s místem konání, Vám poskytneme v následujících dnech. Pokud máte zájem, pošlete prosím email do úterý 6. 10. na jana.frolcova@top09.cz a připojte údaje o sobě (jméno, adresa bydliště, datum narození, email a telefon), a to nejpozději do 14. 10. 2015. Přidejte pár vět, co vás vede k přihlášení se na akci. V potvrzovacím mailu Vám pošleme bližší informace. Ubytování a stravu hradí pořádající, účastnický poplatek je ve výši 150 Kč. Kapacita je omezená.