Big_loader_ajax

Luděk Niedermayer navštívil Královehradecký kraj

09.02.2016

Praha, Náchod, Červený Kostelec, Trutnov, Hraedck Králové, Praha. Europoslanec Luděk Niedermayer (TOP 09/STAN) navštívil Královehradecký kraj, kde se setkal se studenty, podnikateli a členy TOP 09.

V pondělí 8. února navštívil  RNDr. Luděk Niedermayer, europoslanec za TOP 09 a bývalý viceguvernér  České národní banky v doprovodu krajského předsedy TOP 09 Aleše Cabicara Královehradecký kraj. Návštěvu zahájil prohlídkou a následnou debatou s vedením ve výrobních prostorách společnosti Hronovský v Náchodě a Saar Gummi v Červeném Kostelci, poté na Obchodní Akademii v Trutnově diskutoval se studenty čtvrtých ročníků o významu Schengenského prostoru pro ekonomiku, následně v Hradci Králové v panelové diskusi na Metropolitní Universitě debatoval o současné situaci a stavu Evropské Unie. Návštěvu ukončil společnou účastí s poslancem PS PČR Františkem Laudátem (TOP 09) a poslancem Leošem Hegerem (TOP 09) při ustavujícím jednání Unie živnostníků a Unie malých a středních firem pořádaného v královéhradeckém Aldisu.

Další mediální výstupy si můžete přečíst zde: http://hradecky.denik.cz/z-regionu/reg...europoslanec-niedermayer-20160212.html
Autor článku : Romana Putnová, krajská manažerka TOP 09