Big_loader_ajax

Jak dosahovat efektivnosti? Odpoví vám konference

23.11.2015

27. listopadu 2015 se v Praze bude konat 9. ročník mezinárodní odborné konference z cyklu Evropského fóra podnikání. Téma konference je „Efektivnost v soukromém a ve veřejném sektoru". Jejím hostem bude i europoslanec Luděk Niedermayer.
Dosažení efektivnosti jak v soukromém tak i ve veřejném sektoru je klíčovým nástrojem dosažení hospodářské stability a udržitelnosti. Problémy efektivnosti se vyskytují ve všech sférách a oblastech ekonomiky a na všech jejích úrovních.

Jde nejen o problém hospodářské politiky nýbrž také o praktický aspekt každodenní ekonomické aktivity. Letitá odborná diskuze se vede jak o vymezení faktorů zvyšování této efektivnosti, tak i o nástrojích jejího vyjádření a měření, a to jak v národním tak i v mezinárodním kontextu.

Pozvání zúčastnit se konference přijala řada významných osobností jako např. předsedkyně Technologické agentury ČR paní Rut Bízková, prezident Nejvyššího kontrolního úřadu pan Miloslav Kala, prezidentka Komory auditorů ČR paní Irena Liškařová, poslanec Evropského parlamentu pan Luděk Niedermayer, generální ředitel a předseda představenstva O2 Czech Republic a.s. pan Tomáš Budník, předseda představenstva Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR pan Karel Havlíček.

Dále ředitel odboru Ministerstva financí ČR pan Zdeněk Hrdlička, assoc. prof. Hrvoje Šimović z University of Zagreb, profesor Juraj Nemec z Masarykovy univerzity Brno a Univerzity Mateja Bela v Banské Bystrici, hlavní ekonomka České bankovní asociace paní Eva Zamrazilová, docent Jiří Špalek, z Masarykovy univerzity Brno a docent Jan Pavel z Vysoké školy ekonomické v Praze.

Konference je mezinárodní a těší se zájmu nejen ze strany akademické, nýbrž i podnikatelské a decizní sféry. Jednacími jazyky konference jsou čeština a angličtina. Bude zabezpečeno simultánní tlumočení. Konference se koná v budově CERGE v Praze (ul. Politických vězňů 7, Praha 1). Více informací na www.efp.cz.
 
Zdroj : businessinfo.cz